BURSA / MUDANYA - M.Zeki Yazıcı İlkokulu

Kas

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak 2020 yılı Eylül ayında başladığımız "Little Responsible Citizens Are Reshaping Their Future (Küçük Sorumlu Vatandaşlar Geleceklerini yeniden Şekillendiriyor" isimli Erasmus+ KA229 projemiz etkinliklerinde yer alan bahçe oluşturma çalışmalarımıza başladık. Etkinliğe 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerimiz dahil oldu.

Kas

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak dahil olduğumuz "Küçük Sorumlu Vatandaşlar Geleceklerini Yeniden Şekillendiriyor" (Little Responsible Citizens Are Reshaping Their Future" isimli Erasmus projemizin uluslararası oylaması da sonuçalandı. 5000 den fazla katılımcının oy kullandığı logo seçiminde Kuzey Makedonya'lı ortaklarımızın logosu 1. olmuştur.

Kas

Little Responsible Citizens Are Reshaping Their Future ( Küçük Sorumlu Vatandaşlar Geleceklerini Yeniden Şekillendiriyor)  isimli Erasmus+ KA229 ve eTwinning projemizin Logo seçimi sonuçlandi. Katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz. Anket sonuclarına göre Esma Gökçe Samast ve Efe Demirci isimli öğrencilerimizin logoları ilk 3'e girerek  okulumuzu uluslararası platformda  temsil etmeye hak kazanmıştır. Şimdi sıra uluslararası oylamaya katılarak proje genel logomuzun belirlenmesinde.

Ekm

Okulumuzda 15, 16 ve 17 Ekim de yapılan Erasmus günleri kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz Erasmus sloganları söylediler. Ayrıca projelerimizi yaygınlaştırmak amacıyla ilkokul öğrencilerine ErasmusDays logosu ve projelerimizin isminin yazılı olduğu çantalar ve 8. Sınıf öğrencilerine Erasmus logosu baskılı maskeler dağıtıldı. Ayrıca, Erasmus günleri yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edilerek "Little Responsible Citizens Are Reshaping Their Future( Küçük Sorumlu Vatandaşlar Geleceklerini Yeniden Şekillendiriyor" ve " Don't Wait To See The Destruction( Yıkımı Görmek İçin Beklemeyin" isimli projelerimiz hakkında bilgilendirme yapılıp, logo baskılı çiçekler verildi.

Eyl

Mehmet Zeki Yazıcı Ortaokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında etwinning olarak yürüttüğümüz projemizi şimdi de Erasmus projesi olarak yürütecegimiz için gururluyuz. Öğrencilerimiz proje kapsamında çevresel problemlere ve çözümlerine yönelik etkinlikler yapacaklar.   Projemiz İtalya koordinatörlüğünde yürütülecek ve 2020 Eylül ayında başlayıp 2022 Ağustos ayında sona erecektir.

Eyl

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında etwinning projesi yürüttüğümüz ve ulusal kalite etiketi aldığımız projemizi şimdi de Erasmus projesi olarak yürütecegimiz için gururluyuz. Öğrencilerimiz proje kapsamında çevreyi koruyucu ve sorumlu vatandaşlık örnekleri taşıyan etkinlikler yapacaklar. Projemiz 2020 Eylül ayında başlayıp 2022 Ağustos ayında sona erecektir. Küçük bir okul olarak böyle büyük Uluslararası projelerde yer almaktan mutluluk duyuyoruz.

May

Projemize ait tüm resimleri sanal sergide gezerek görebilirsiniz. Sanal Sergi çalışması için İngilizce Öğretmenimiz Nurcan SATI'yı tebrik ediyoruz.

May

Anasınıfı Öğrencilerimiz Babamdan Masallar Proje Etkinliklerini tamamladılar. Proje etkinliklerinin bir kısmı Covid-19 nedeniyle evde uzaktan eğitim etkinlikleri olarak yapıldı. Bu projeye katılımları için tüm velilerimize teşekkkür ediyoruz.

May

The best way to use your day isimli eTwinning projemizin etkinliklerinin çoğunu tamamladık. Projemiz boyunca, öğrencilerimiz evde kaldıkları süreyi en verimli şekilde öğrenerek geçirmeye çalıştılar.