BURSA / MUDANYA - M.Zeki Yazıcı İlkokulu

Ara

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak yürüttüğümüz " A Cultural Heritage, A Great Future" isimli Erasmus projemiz kapsamında İspanya, Litvanya ve Romanya'dan misafirlerimiz ağırladık. 5 günlük ağırlama programımızda geleneksel yemeklerimiz, türkülerimiz, kıyafetlerimiz, tarım ürünlerimizi ve halk oyunlarımızı tanıttık. Ayrıca misafirlerimize köyümüzü ve kültürel mirasımızda önemli bir yeri olan tarihi mekanlarımızı gezdirdik. Öğrencilerimiz farklı kültürden öğrencilerle tanışma fırsatı buldular ve bu onlar için çok heyecan verici bir tecrübe oldu. Okulumuzda gerçekleştirilen programda bizlere destek olan tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak, Little Responsible Citizens Are Reshaping Their Future isimli Erasmus+ KA229 projemiz kapsamında öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet tasarlayıp defile yaptılar. Defilenin düzenlenmesinde katkısı olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak yürüttüğümüz Little Responsible Citizens are Reshaping Their Future isimli Erasmus ve eTwinning projemizin  etkinliği olan atık malzemelerden çöp kutusu yapma faaliyetimizi gerçekleştirdik. Faaliyetimizi hem e-kitap hem de video olarak yayınlayıp, ortaklarımızla paylaştık.

May

Nis

Mehmet Zeki Yazıcı İlkokulu olarak yürüttüğümüz "Little Responsible Citizens Are Reshaping Their Future" isimli projemiz için Erasmus köşemiz Özlem Saldırış ve Saadet Bağatırlar öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmıştır.

E-SAFETY LABEL BRONZE MEHMET ZEKİ YAZICI PRİMARY SCHOOL...

Ara